logo vogels advies

Wie ben ik?

In mijn leven ben ik in de fase van delen en oogsten gekomen. Ik wil betekenisvol blijven werken en heb meer tijd om "gastvrouw" te zijn. 

Ik ben de 60 gepasseerd en dus dichter bij de dood. 

De laatste jaren ben ik geboeid geraakt door het thema levenseinde. Goed sterven en een waardig afscheid, dat is belangrijk. Het is een betekenisvolle fase. We kennen allemaal van dichtbij wel een situatie waarin het niet zo goed ging.

Daarom ben ik een praktijk gestart voor begeleiding en voorlichting bij levenseindevragen. Ik ben goed in staat moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken. Mensen ervaren mij als een coach, die inspirerend, persoonlijk en ook pragmatisch is.

Ik ben lid van de Raad van Toezicht van de Humanistische uitvaartbegeleiders, een stichting van 180 vrijwilligers, die spreken op uitvaarten als de familie dat zelf niet kan.
www.humanisticheuitvaart.nl

Ik heb in mijn loopbaan ruime ervaring opgedaan in coaching en management. Ik heb 25 jaar in de gezondheidszorg gewerkt als manager in de GGZ, directeur in de Thuiszorg en projectleider in de zorg (zie onderstaand CV). Ik ben als CMI loopbaan-coach jaren verbonden geweest aan Van Ede & Partners, outplacementbureau. 

Naast bestuurlijke en managementfuncties heb ik ook lesgegeven in het vak Psychologie. Een vak dat mij na al die jaren nog steeds enorm boeit. Daarom ben ik met plezier gastdocent bij de HBO opleiding Toegepaste Psychologie bij de Hogeschool Leiden. 

Ik kom vaak in de Ardèche, waar ik een huisje heb en ik kan daar enorm genieten van de schoonheid, de stilte en de rust. Als recreatieve fietser in dit gebied heb ik ervaren hoe weldadig het fietsen en de natuur voor mij zijn.

Wil je een keer in de Ardèche fietsen of wandelen laat het ons weten. We willen je graag wegwijs maken in het wandelen of fietsen in de Ardèche en deze prachtige natuur met jullie delen. We kunnen je gedurende je verblijf ook coachen, als je een loopbaanvraag hebt of als je bijv. herstellende bent van een burn-out.